RECEPTA RED VELVET
· 250g de farina
· 15g de xocolata en pols (tipus Valor)
· 115g de mantega a temperatura ambient
· 300g de sucre
· 2 ous
· 1 culleradeta d'essència de vainilla
· 240ml de buttermilk (o 240ml amb llet amb una culleradeta de suc de llimona)
· 2 culleradetes de colorant alimentari, en pasta o líquid
· 1 culleradeta de vinagre
· 1 culleradeta de bicarbonat
El primer que hem de fer és preparar la buttermilk: als 240ml de llet li afegim la culleradeta de suc de llimona i ho deixem reposar uns 15m.
Tamizem la farina amb la xocolata i ho reservem.
Batem la mantega fins aconseguir una aspecte cremós, llavors li afegim el sucre i quan està tot ben integrat li irem els ous un a un perquè es barregin bé. Quan està ben barrejat continuem batent durant un minut més perquè els ous agafin consistència.
Com que ja hauran passat els 15m de la buttermilk, a aquesta li afegim l'essència de vainilla i el colorant i ho barregem bé.
A la massa li afegim la meitat de la farina amb la xocolata, ho batem bé i li tirem la buttermilk, i quan està ben integrat li acabem d'afegir la farina, i batem bé.
En un bol posem el vinagre i li afegim el bicarbonat, i quan comença a fer bombolles ho afegim immediatament a la massa.
Ara ja podem posar-ho en un motlle de pastís o en motlles de magdalenes i al forn!!
Per fer el pastís més o menys està uns 45m a 180º, i els cupcakes, uns 20m. Per saber si està fet, introduim un escuradents i ha de sortir sec.
CREMA DE FORMATGE
· 60g de mantega
· 300g de sucre glas
· 125g de formatge tipus Philadelphia ( o 65g de philadelphia i 60g de formatgets tipus Caserio)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada